ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΤΟΥΣΗΣ

46 ΧΡΟΝΙΑ...

Η οικογένεια Πετούση για περισσότερα από 46 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο κόσμο της γαστρονομίας και της παράδοσης σε αυτό τον πανέμορφο τόπο που λέγεται Κρήτη.

Διατηρώντας και εξελίσσοντας τις παλιές οικογενειακές συνταγές σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε την αυθεντική γεύση και ποιότητα της Κρητικής διατροφής, τώρα και στην καρδιά του Ηρακλείου.

Σε ένα από τα ιστορικότερα παλιά κτίρια του Ηρακλείου, το Κόντε Μίρι, στο κέντρο του Ηρακλείου (ακριβώς πίσω από τον ΟΤΕ), δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικά προσεγμένο χώρο συνδυάζοντας την παράδοση με την άνεση προσφέροντας άψογο σέρβις ώστε να απολαύσετε στο έπακρο τις γευστικές, σπιτικές συνταγές μας!

Το Αντικριστό με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο, τα ντολμαδάκια της γιαγιάς Καλλιόπης, τα φρεσκοζυμωμένα μπιφτέκια και κεφτέδες, τα φρέσκα κρεατικά στην σχάρα και τα ορεκτικά...

Όλα φτιάχνονται επί τόπου με πρώτες ύλες ημέρας αλλά και οι φρεσκοκομένες τηγανητές πατάτες ψημένες στην παραστιά είναι μόνο κάποιες από τις πολλές γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις!

Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα συνοδοιπόροι μας σε αυτό το μαγικό ταξίδι της γεύσης μέσα στο χρόνο.

Για κρατήσεις καλέστε μας στο 2810 280380. Σας περιμένουμε!